Liperin Ratsastuskeskus

Talli sijaitsee melkein Liperintien varressa, rakennukset näkyvät puiden siimeksestä Liperintielle. Maisemat ovat puistomaiset, koivukuja ohjaa tallille tulijoita. Tallialueella on uusi talli-maneesirakennus ja vanha talli sekä siirtotalli.

Parkkipaikka on vanhan tallin takana ja sivussa oleva alue.

Ajo-ohjeet tallillemme löydät Yhteistiedot-sivulta.


Maneesitalli

Talli on valmistunut joulukuussa 2013. Tallista ratsukot voivat siirtyä suoraan maneesiin, mikä on rakennuksen toisessa päädyssä.

Maneesitallin tiloihin kuuluu:

  • 14 karsinapaikkaa
  • lämmin ja reilunkokoinen satulahuone, jossa oleskelutila
  • hyvin ilmastoitu varusteiden kuivaus- ja pesuhuone
  • ruokintahuone rehujen säilytystä varten
  • pesupaikka, jossa erillinen kosteudenpoistojärjestelmä
  • wc ja suihku

Satulahuoneen oleskelutila on tarkoitettu kaikkien asiakkaiden käyttöön. Oleskelutilan tiskiltä voit katsella maneesin tapahtumia.

Pikkutalli

Tallirakennuksessa on 7 karsinapaikkaa. Talli peruskorjattu täysin nykyaikaiseksi kesällä 2017.


Maneesi

Valoisa maneesi on kooltaan 22 x 50 m. Maneesin pohjamateriaalina on hiekka-kumirouheseos. Pohja on sopivasti joustava, hevoset liikkuvat maneesissa mielellään. Maneesimme on kokonaan puurakenteinen, tämä ominaisuus vähentää pakkasen purevuutta kylminä talvikeleinä. Maneesin peilien avulla voit nähdä kuinka yhteistyösi ratsusi kanssa onnistuu.

Maneesin katsomossa on tilaa noin 30 hengelle.Ratsastuskenttä 35x70

Iso ratsastuskenttä sijaitsee heti tallille tultaessa vasemmalla. Keväällä 2018 valmistunut, hiekkapohjainen aidattu kenttä, on kooltaan noin 35 x 70 m.

Ratsastuskenttä 25x42

Pienempi ratsastuskenttä sijaitsee talli-maneesirakennuksen takana . Hiekkapohjainen aidattu kenttä on kooltaan noin 25 x 42 m


Tarha-alueet

Tarhat sijaitsevat tallien läheisyydessä. Tarhat on sähköistetty ja ne ovat pääosin hiekkapohjaisia. Osa tarha-alueista on valaistu. Kesällä tallilla on käytössään vuokralaitumia.