Ratsastustunnit

Vakiotunnit pidetään arki-iltaisin klo.16.00-20.00. Ratsastustunteja voit varata myös ns. irtotunteina, jotka ovat samoina aikoina kuin vakiotunnit. Vakiotunneillekin voit ilmoittautua ympäri vuoden.

Sarjakortin (5h, 10h ja 20h kortti) ostaminen ja vakiotunti eivät ole sidoksissa toisiinsa. Eli voit ottaa vakiotunnin ilman sarjakorttia tai ostaa sarjakortin vaikkei sinulla olisi vakiotuntia. Sarjakortit ovat perhekohtaisia.

Ratsastustunteja ryhmille järjestetään myös päiväsaikaan sekä viikonloppuisin.

Muissakin kuin esteryhmissä on mahdollista hypätä, mutta siitä sovitaan aina erikseen etukäteen. Esteryhmissä tunnin aihe on aina esteratsastukseen liittyvä.

Ratsastustunnit ovat pääosin arki-iltoina 16.00 – 20.00. Ratsastustunteja järjestetään sopimuksen mukaan myös muina aikoina. Lisäksi valmennustunteja on saatavilla viikonloppuisin. Opetuksesta vastaa master-ratsastuksenopettaja Tero Kortelainen. Ratsastustunneilla ilmapiiri on positiivinen, joten tule rohkeasti mukaan!

Ratsastaa voi koko perhe. Ratsastus on monipuolinen liikuntalaji, joka sopii useimmille. Se kehittää fyysistä kuntoa, tasapainoa, rytmitajua ja koordinaatiokykyä. Ja mikä parasta saat opetella yhteistyötä upean eläimen kanssa.

651.png

Toivomme, että pääset saapumaan tallille noin 30 minuuttia ennen tuntisi alkamista. Silloin voit taitojesi mukaan osallistua hevosesi varustamiseen tunnille, tämä ei ole kuitenkaan pakollista. Saavuthan kuitenkin viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkamista, että tunnit päästään aloittamaan aikataulussa.

Ratsastustunnit pidetään maneesissa tai ratsastuskentällä. Talvella ratsastustunnit pidetään yleensä poikkeuksetta maneesissa. Pakkasraja on -20 astetta maneesissa. Ilmoitamme aina asiakkaille mikäli tunnit joudutaan perumaan.

Jos sinulla on esimerkiksi kaveri- tai työporukka jolle haluat varata oman tunnin, otathan yhteyttä, voitte varata oman pienryhmän.

Ratsastustunnit maksetaan käteisellä. Meillä ei ole käytössä maksupäätettä. Pankkisiirtoihin lisätään laskutuslisä 2.50 euroa.

Tunnin varaaminen

Ratsastustunnit varataan soittamalla puhelinnumerosta 040 741 4978. Varaukset mielellään arkisin ennen klo 17.00.

Et voi varata tuntia tekstiviestillä.

Tunteja voit toki varata käydessäsi tallilla!

Tuntien peruminen

Jos sairastut tai olet muutoin estynyt tulemaan varaamallesi tunnille, ilmoitathan siitä heti tallille. Tuntiperuutukset tulee ilmoittaa viimeistään edellisenä päivänä. Muutoin tunnit veloitetaan jälkikäteen. Tuntiperuutuksen voit ilmoittaa tekstiviestillä. Muista ilmoittaa selkeästi kuka olet ja milloin sinulla oli tunti varattuna.